Voetbal4u.com

Engeland Hakim Ziyech geeft visitekaartje af bij Chelsea

Hakim Ziyech stond gisteren in de basis bij Chelsea dat in de eerste halve finale van de League Cup speelde tegen Spurs en dat deed hij zeer verdienstelijk. De tweede treffer ontstond uit een vrije trap van de Marokkaanse spelmaker. “Hakim Ziyech is mijn man van de wedstrijd. Het was een zeer levendige wedstrijd van hem. Hij was zo indrukwekkend op rechts. Als hij aan de bal kwam, gebeurde er iets”, vertelde Andy Hinchcliffe, oud-voetballer van Manchester City en Everton, bij Sky Sports.

The Telegraph sluit zich bij de woorden van de analist aan. ‘Hakim Ziyech staat op’, kopte de krant. Football Londen had een soortgelijke kop: ‘Hakim Ziyech schittert’. Waar de Marokkaan als wingbak stond opgesteld, ging hij naarmate de wedstrijd vorderde steeds aanvallender spelen, constateerde The Independent. ‘Hij was op het einde meer een aanvallende middenvelder dan een vleugelverdediger, maar hij vergat niet om zijn verdedigende taken uit te voeren. Hij gaf zijn visitekaartje af met een aantal geweldige voorzetten.’

‘Hij was belangrijk met zijn vrije trap, waar het tweede doelpunt uit viel’, aldus The Evening Standard. De voetballer kreeg een acht voor zijn optreden. Ziyech was niet alleen belangrijk bij de goal, maar gaf ook ploeggenoot Timo Werner een enorme mogelijkheid om te scoren. Dat liet de spits na, wat voor verbazing zorgde bij het medium. ‘Het is schandalig. Warner faalde opzichtig na een geweldige pass.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.