Voetbal4u.com

Engeland UITBRAAK! 21 coronabesmettingen bij Manchester City

Morgen neemt Manchester City het in de FA Cup op tegen Swindon Town maar het is nog maar de vraag of ze voldoende spelers voor deze wedstrijd op de been kunnen krijgen. Er zijn al veel besmettingen en daar is nu ook trainer Pep Guardiola bijgekomen.

De Spaanse oefenmeester testte dinsdag positief, meldt de Engelse topclub op haar website. Daardoor zal hij het duel tegen Swindon aan zich voorbij moeten laten gaan. Ook zijn assistent Juanma Lillo heeft het virus opgelopen. De twee zitten in quarantaine, net als de andere positieve gevallen binnen de bubbel van de eerste ploeg. Rodolfo Borrell, een andere assistent, zal het team leiden tijdens de verplaatsing naar Swindon.

City telde al heel wat besmettingen. Met de nieuwe gevallen erbovenop telt de club nu maar liefst 21 pionnen die zich momenteel in isolatie bevinden, lezen we nog. Het gaat om veertien stafleden en zeven spelers. Guardiola mist dus de wedstrijd tegen Swindon, maar als alles positief evolueert, zou hij de topper tegen Chelsea in de Premier League moeten halen.

Ondanks de personele zorgen gaat het sportief momenteel uitstekend met The Citizens. De afgelopen weken liep het steeds verder uit op de naaste concurrenten Chelsea en Liverpool. Het gat op deze twee clubs bedraagt nu respectievelijk tien en elf punten, al hebben The Reds nog wel een duel in te halen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.