Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Christian Eriksen gaat niet naar Ajax maar naar Feyenoord’

Voormalig voetballer en analist Hary van der Laan zou het een prima idee vinden om Christian Eriksen naar de Kuip te halen. In het regionale programma FC Rijnmond maakt Van der Laan zich hard voor deze deal.

“Ik denk dat Feyenoord een creatievere middenvelder nodig heeft. Rondom Bazoer is er altijd veel gedoe”, zo reageert de oud-spits op de recente berichtgeving. “Dan zou ik eerder aan een Eriksen denken. Hij wil volgens mij weer heel graag aan de bak, dat heeft hij in de media laten weten de afgelopen week. Eriksen is weer fit verklaard.”

Feyenoord-watcher Sinclair Bischop wijst hem op diens Ajax-verleden, maar stelt Van der Laan: ”Wat maakt dat nou uit? Het is een uitstekende voetballer. Een van de beste spelers van Denemarken. De link met Arnesen is dan ook snel gelegd. Die jongen wil heel graag naar het WK. Je kan hem, denk ik, voor anderhalf jaar vastleggen.”

Wel zal Eriksen gigantisch moeten inleveren bij Feyenoord. Van der Laan ziet desondanks mogelijkheden. “Ze staan door omstandigheden (zijn hartstilstand in de zomer van 2021, red.) niet in de rij voor hem.” In het verleden was Feyenoord ook al in de race, maar uiteindelijk kwam het niet tot een overstap naar De Kuip. Ajax ging er daarna met zijn handtekening vandoor.

Door het dragen van een defibrillator mocht Eriksen geen topsport meer beoefenen in Italië. De Deen nam daarom afscheid van Internazionale en is nu op zoek naar een nieuwe club. Ajax is vaak genoemd, maar pakt (vooralsnog) niet door.2 Comments

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.