Voetbal4u.com

Spanje ‘Xavi wil Ajax enorme dreun uitdelen met komst uitblinker’

Xavi de nieuwe trainer van FC Barcelona zou deze zomer willen toeslaan bij Ajax voor de Braziliaanse vleugelflitser Antony. Hier maakt het medium El Nacional melding van.

Al maanden tracht FC Barcelona om Ousmane Dembélé te behouden, maar dat lijkt tevergeefs. Nog altijd is er sprake van een aflopend contract en dat zorgt voor toenemende onvrede in Camp Nou. De Catalaanse topclub eist binnen afzienbare tijd duidelijkheid van de Franse aanvaller en dreigt hem zelfs deze maand nog te verkopen.

Mocht Dembélé vertrekken, dan geldt Antony als mogelijke opvolger. De Catalanen hebben de Ajax-sterspeler al langer in het vizier. Dat is geen toeval. Barcelona heeft de laatste jaren al vaker in Amsterdam geshopt en heeft sowieso meerdere Ajacieden van de in het vizier, waaronder Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch.

Antony zou dus zomaar de volgende Ajax-speler kunnen worden die naar Barcelona verhuist. De Braziliaanse aanvaller heeft weliswaar meer clubs achter zich aan, maar trainer Xavi Hernández zou president Joan Laporta opdracht hebben gegeven om ‘zo snel mogelijk’ toe te slaan. Zijn transfersom kan anders flink de lucht in schieten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *