Voetbal4u.com

‘Feyenoord en FC Twente tonen interesse in Sofyan Amrabat’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Er woed momenteel gerucht Italie. FC Twente en Feyenoord zouden interesse hebben in Sofyan Amrabat nu zijn rol bij Fiorentina lijkt te zijn uitgespeeld.

La Viola betaalde in de zomer van 2020 nog bijna twintig miljoen euro voor Amrabat, maar sinds de komst van trainer Vincenzo Italiano afgelopen zomer is zijn perspectief flink vertroebeld. Volgens Firenzeviola heeft de Marokkaanse international nu te horen gekregen dat er voor hem geen toekomst meer is in Florence. Serie A-clubs Cagliari en Torino toonden al belangstelling, maar een transfer naar het buitenland ligt meer voor de hand.

Voor Amrabat is de nodige interesse, schrijft het Italiaanse medium, maar vooral Feyenoord, FC Twente en het Spaanse Espanyol zitten op het vinkentouw. Amrabat speelde eerder in het seizoen 2017/2018 voor de Rotterdammers, die hem destijds overnamen van FC Utrecht. Een groot succes werd dat niet en een jaar later vertrok hij al naar Club Brugge. Via Hellas Verona speelde hij zich vervolgens in de kijker bij Fiorentina.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *