Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt in de clinch met Adrien Rabot bij Juventus’

Juventus speelde onlangs met 1-1 gelijk tegen Napoli en in het veld was er onenigheid tussen Matthijs de Ligt en Adrien Rabiot. Laatstgenoemde wordt namelijk verweten dat hij er in het veld een beetje met de pet naar gooit.

Coach Massimiliano Allegri heeft aangegeven dat er geen probleem speelt, maar dat is volgens verschillende media niet waar. Zo stelt The Daily Mail dat er toenemende spanning is binnen de spelersgroep van Juventus.

Het verhaal rond De Ligt komt na een periode waarin de toekomst van De Ligt ter discussie staat. De Juventus-sterkhouder zou namelijk een volgende stap in zijn carrière ambiëren. Zaakwaarnemer Mino Raiola hintte in december al meermaals naar een grote transfer in de zomer van 2022.

Na dit seizoen kan De Ligt voor 125 miljoen euro worden opgepikt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.