Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt bezig aan laatste maanden bij Juventus’

Matthijs de Ligt vertrekt waarschijnlijk aan het einde van het seizoen bij Juventus. Deze conclusie trekt de Italiaanse media na de 3-4 overwinning op AS Roma gisteren.

De Ligt incasseerde zondagavond zijn eerste rode kaart als professioneel clubvoetballer. Bij een 3-4 stand maakte de verdediger hands in het eigen strafschopgebied, maar gelukkig voor de voormalig Ajax-verdediger had dat verder geen schade. De daaropvolgende strafschop werd gemist door de Romeinen en daarna trok zijn team de voorsprong over de streep.

Football Italia schrijft: “Volgens de recente berichten zijn FC Barcelona en Chelsea zeer geïnteresseerd in de 22-jarige De Ligt, die nog tot 2024 onder contract staat bij Juventus. Zijn zaakwaarnemer heeft al gehint dat de speler klaar is voor een frisse wind door te stellen dat het tijd is voor een nieuwe stap in zijn carrière.”

Daar voegt het medium aan toe: “De Ligt zette een zwakke prestatie neer tegen Roma en zijn rode kaart was exemplarisch voor deze wedstrijd die hij snel wil vergeten. Deze transferwindow zal hij niet vertrekken, maar het begint steeds waarschijnlijker te worden dat hij in de zomer vertrekt. Mogelijk speelt dat al in zijn gedachten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.