Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Millwall biedt 1,3 miljoen voor Zian Flemming’

Het Engelse Millwall wil Zian Flemming overnemen van Fortuna Sittard en hebben en bod van 1,3 miljoen euro op hem gedaan. De Limburgers hebben dit bod naast zich neergelegd. Hier maakt Voetbal International melding van.

Het is niet de eerste keer dat Flemming interesse uit Engeland geniet. Afgelopen zomer stond de aanvallende middenvelder in de belangstelling van Nottingham Forest. Toen slaagden de clubs er niet in overeenstemming te bereiken over de transfervoorwaarden.

Er hing kortgeleden naar verluidt een prijskaartje van anderhalf miljoen euro om de nek van Flemming. Fortuna zou inmiddels meer geld verlangen voor zijn sterkhouder. Flemming heeft de afgelopen anderhalf jaar laten zien zijn plafond nog niet te hebben bereikt. In 48 wedstrijden voor Fortuna was hij goed voor achttien doelpunten en tien assists.

Het liefst neemt Fortuna middenin het seizoen geen afscheid van Flemming. De Limburgers kunnen de aanvallende middenvelder namelijk goed gebruiken in de strijd tegen degradatie. De club veroverde in achttien wedstrijden slechts dertien punten en is daarmee de nummer een-na-laatst van de Eredivisie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *