Voetbal4u.com

Eredivisie VI Vandaag trekt meer dan miljoen kijkers

Het nieuwe programma VI Vandaag ging gisteren voor het eerst van start en de kijkcijfers zijn aanmoedigend. Maar liefst 1.064.000 kijkers trok de eerste uitzending van de heren Genee, Van der Gijp en Derksen.

Die cijfers heeft de stichting Kijkonderzoek gepubliceerd. Liefst 1.690.000 mensen hebben minimaal een stukje van het programma gezien, dat in totaal gemiddeld dus ook meer dan een miljoen kijkers trok. Daarmee is het meteen de beste talkshow en staat het als nummer zeven op de totale ranglijst van alle programma’s. Dat is ook hoger dan waarmee de vorige talkshow, die op maandag en vrijdag geprogrammeerd stond en langer was.

Het NOS Journaal (20.00 uur) scoorde met gemiddeld 2.262.000 kijkers nog altijd by far het beste, gevolgd door ‘De Slimste Mens’, het RTL Nieuws (19.30 uur). Ook ‘Help, mijn man is Klusser!’, het NOS Journaal (18.00 uur) en ‘EenVandaag’ scoorden nog beter dan het SBS6-programma. Van alle programma’s op zes, scoorde VI Vandaag dan wél weer het allerbeste.

Ook is ht programma vooralsnog de talkshowkoning: want het praatprogramma Op1 (11e, 881.000) was na VI Vandaag de beste talkshow, gevolgd door Beau (13e, 798.000). VI Vandaag had met hun aantal kijkers 6,6% van het marktaandeel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *