Voetbal4u.com

Duitsland ‘Bayern Munchen haakt af voor Ajax-flitser Antony’

Bayern Munchen gaat voorlopig niet toeslaan bij Ajax voor vleugelflitser Antony. Ze hebben namelijk het contract met Kingsley Coman weten te verlengen. Dat meldt Sport1.

Bayern steggelde lang met de Fransman over zijn torenhoge salariseisen, maar woensdag kwam de Bundesliga-kampioen met witte rook. Dat betekent ook dat in Zuid-Duitsland voorlopig geen behoefte is aan een nieuwe vleugelaanvaller. Naast Coman beschikt Bayern namelijk onder meer over Serge Gnabry en Leroy Sané.

Bayern voerde in het najaar nog verkennende gesprekken met Antony, schrijft Sport1. Daar bleef het bij, omdat Coman de intentie uitsprak om te verlengen. Naast Antony werden ook FC Barcelona-aanvaller Ousmane Dembélé en Raphinha van Leeds United in verband gebracht met Der Rekordmeister. Van een mogelijke komst van Dembélé was echter nooit sprake, aangezien hij nog hoger in de boom zit dan landgenoot Coman wat betreft zijn salariswensen.

Antony is aan zijn tweede jaar bezig bij Ajax, dat hem voor 15,75 miljoen overnam van São Paulo. Vooral in de Champions League maakt de 21-jarige dribbelaar dit seizoen veel indruk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *