Voetbal4u.com

Eredivisie Zaakwaarnemer Bazoer: ‘Onzin dat er al een mondeling akkoord is’

De zaakwaarnemer van Riechedly Bazoer heeft tegenover de Telegraf ontkend dat er een persoonlijk akkoord is met Feyenoord. “Er is al veel gezegd en geschreven, maar dit is echt onzin”, zo geeft hij aan. “Het is algemeen bekend dat hij na een goede periode bij Vitesse graag een stap wil maken. Maar of dit in de winter gebeurt, hangt af van veel aspecten.”

Volgens het medium zit er weinig schot in de gesprekken tussen beide clubs. Vitesse blijft vasthouden aan een vraagprijs van 3 miljoen euro, terwijl Feyenoord hooguit 2 miljoen euro wil betalen.

In een reactie op Twitter geeft Feyenoord Transfermarkt aan dat dit nieuws wel vaker wordt ontkend, zeker in aanloop naar zo’n wedstrijd. “Maar ik ben er 100% zeker op dat er een mondeling persoonlijk akkoord is”, zo schrijft hij.

MeerLaat een reactie achter

Your email address will not be published.