Voetbal4u.com

Engeland ‘Chelsea wil deze twee Oranje-internationals contracteren’

De Engelse topclub Chelsea wil uitpakken met de komst van Sergino Dest en Frenkie de Jong. Dit weet het medium The Daily Mail te melden. Beide spelen momenteel voor de gevallen topclub FC Barcelona.

De Jong kwam na het succesvolle seizoen van 2018/2019 met Ajax voor tientallen miljoenen euro’s bij Barcelona binnen, maar slaagde er nooit in om de hoge verwachtingen waar te maken. Dat kwam voor een gedeelte door de positie waarop Barcelona hem liet spelen. Waar hij in Amsterdam als verdedigende middenvelder fungeerde, kreeg hij in Spanje de opdracht om een aanvallendere rol te bekleden.

In tegenstelling tot De Jong vertrok Dest na slechts één succesvol seizoen al uit de Johan Cruijff Arena. De Amerikaanse international had het gevoel dat hij klaar was voor de Europese top, maar de stap bleek toch moeilijker te zijn dan gedacht. Chelsea zou hem uit zijn lijden willen verlossen en hem op Stamford Bridge een nieuwe kans willen geven.

Dest en De Jong zouden niet de enige twee spelers zijn die op het verlanglijstje staan van Chelsea, want ook Gavi zou geliefd zijn. De middenvelder brak dit seizoen door in het eerste team van Barcelona en lijkt een gouden toekomst tegemoet te gaan. De Engelse topclub hoopt gebruik te maken van de situatie door het talent van Barcelona weg te kapen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.