Voetbal4u.com

Engeland ‘Chelsea wil Ousmane Dembele voor een prikkie overnemen’

Chelsea hoopt Ousmane Dembele voor een zacht prijsje over te nemen van FC Barcelona. Volgens diverse media zouden ze momenteel een bod op de vleugelaanvaller voorbereiden. Barcelona zette Dembélé deze week pontificaal in de etalage.

De aanvaller moet onmiddellijk vertrekken omdat hij zijn aflopende contract niet wil verlengen. Het is voor Barça de enige manier om nog wat te verdienen aan de speler die ruim vier jaar geleden voor een slordige 140 miljoen euro overkwam van Borussia Dortmund.

Chelsea is een van de clubs die het contract van Dembélé wel wil afkopen. De nummer drie van de Premier League hoopt dat Barça bereid is om de veelbesproken aanvaller voor een schamele transfersom van vier miljoen te laten gaan. Eerder onthulde de Franse krant Le Parisien dat Barcelona de vraagprijs voor Dembélé heeft vastgesteld op twintig miljoen euro.

Mocht Barcelona er niet in slagen om Dembélé voor 1 februari te verkopen, dan loopt de aanvaller komende zomer gratis de deur uit. Bovendien moeten de Catalanen dan nog een half jaar het salaris van de 27-voudig Frans international doorbetalen. Barça bevindt zich zodoende in een ongunstige onderhandelingspositie, waar een club als Chelsea van hoopt te profiteren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.