Voetbal4u.com

Duitsland ‘Bayern Munchen gaat toeslaan voor Frenkie de Jong’

Frenkie de Jong staat voor een toptransfer naar Bayern Munchen. Hier maakt de Spaanse krant Marca melding van. Aanvankelijk werd hij bestempeld als een onmisbare schakel, maar dat beeld is veranderd door tegenvallende prestaties en de ontwikkeling van andere middenvelders.

Naar verluidt overweegt de clubleiding serieus om hem te verkopen om de boel financieel op orde te brengen én budget te creëren voor inkomende transfers.

Bayern München zou De Jong graag aan de selectie willen toevoegen. De Duitse topclub zou de middenvelder bij voorkeur per direct willen overnemen en zou zijn zaakwaarnemer Ali Dorsun reeds hebben gepolst om de mogelijkheden te bespreken. Mocht dit niet lukken, dan lijkt Der Rekordmeister in de zomer terug te keren.

De Jong is onder trainer Xavi Hernández niet langer een zekerheidje bij FC Barcelona. Volgens Duitse bronnen is een wintertransfer echter ver weg. Dat heeft er deels mee te maken dat de Oranje-international op dit moment te duur zou zijn, maar de belangstelling zou wel zijn bevestigd.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.