Voetbal4u.com

Engeland ‘Christian Eriksen binnen 72 uur speler van Brentford’

Christian Eriksen zal binnen 72 uur speler van Brentford zijn. Hier maakt het Engelse medium The Mirror melding van. De nummer veertien van de Premier League werd vanaf het eerste moment al genoemd als mogelijke werkgever van Eriksen.

Volgens het dagblad traint Eriksen vooral mee bij Ajax om weer te wennen aan een hoog trainingsniveau – al wordt er in Engeland wel vanuit gegaan dat Eriksen met het eerste elftal van Ajax meetraint.

De 29-jarige aanvallende middenvelder liet op De Toekomst een masterclass achter, waardoor het enthousiasme over de Premier League-terugkeer van Eriksen begint te groeien in Engeland. De sterspeler van het Deense nationale team, die met zijn land graag op het WK 2022 actief wil zijn, is met 226 wedstrijden een bekend Premier League-gezicht en de verwachting is dat Brentford een gouden aanwinst binnenhaalt met de lichtvoetige aanvallende middenvelder.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.