Voetbal4u.com

Eredivisie Frank Wormuth volgend seizoen de nieuwe trainer van FC Groningen

Frank Wormuth zal volgend seizoen de trainer zijn van FC Groningen. Hier maakt Voetbal International melding van. Hij zal de opvolger zijn van de vertrekkende Danny Buijs. Wormuth komt over van Heracles Almelo waar zijn contract afloopt.

VI schrijft dat ‘alles erop wijst’ dat de Duitse trainer zal worden bij Groningen. De bedoeling is dat beide partijen na het weekend een akkoord bereiken over een verbintenis die vanaf 1 juli 2022 in zal gaan. Vanwege de korte Eredivisie-break is er alle tijd om eruit te komen.

Wormuth maakt het seizoen nog af bij Heracles en heeft er dan vier voetbaljaren op zitten in Almelo. De club wilde graag met hem verder, maar de oefenmeester zelf was toe aan een nieuwe omgeving. Die lijkt hij dus gevonden te hebben in het hoge noorden, waar hij in technisch directeur Mark-Jan Fledderus een bekende tegen zal komen.

Die stelde hem in 2018 ook al aan bij Heracles en dus is het geen verrassing dat Fledderus nu weer bij Wormuth uitkomt. De Duitser zal de opvolger worden van Danny Buijs, die na dit seizoen vertrekt uit de Euroborg.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.