Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax beticht van ‘matennaaien’ in Eindhoven

Lisandro Martinez ging in de topper tegen PSV in de slotfase theatraal naar de grond naar een duel met PSV’er Mwene. Analist Kenneth Perez en de heren van Studio Voetbal spreken hier schande van.

Martínez werd neergelegd door Mwene, ging schreeuwend naar de grond en belandde met een vierdubbele rol buiten de lijnen. In een poging om tijd te winnen, rolde hij doodleuk terug het veld in. Scheidsrechter Danny Makkelie zag het gebeuren en sommeerde de Ajax-verdediger op te staan.

“Wát een irritatie is dat, dat geschreeuw de hele tijd”, reageerde Perez, oud-speler van PSV en Ajax, na afloop bij ESPN. “Bij elke aanraking is het echt alsof iemand doodgaat. Het toppunt was Martínez op het laatst. Het is gênant gedrag, heel storend… Dit is gewoon matennaaien.”

‘Eigenlijk rood’Pierre van Hooijdonk kreeg er bij Studio Voetbal een dubbel gevoel van. “Als je op het veld staat doe je alles om te winnen, maar als je tegen zo iemand speelt is het rete-irritant.” Rafael van der Vaart zag er de humor wel van in. Hij stelt dat Martínez geel had verdiend. “En dat-ie terug het veld in rolt, dat is eigenlijk een rode kaart”, lachte hij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.