Voetbal4u.com

Engeland ‘Twee clubs melden zich voor Donny van de Beek’

Crystal Palace en Valencia willen Donny van de Beek deze transferperiode verlossen van Manchester United. Of hij weg mag van United is echter nog maar de vraag, want The Mancunians zijn naar verluidt alleen bereid om een huurtransfer zonder optie tot koop te bespreken.

Ze willen Van de Beek voor volgend seizoen graag behouden. Daarnaast is manager Ralf Rangnick niet van plan om hem zomaar te laten gaan.

Het is onduidelijk hoe Van de Beek tegenover de twee clubs staat, maar duidelijk is wel dat de middenvelder uit Nijkerkerveen zelf vooral wil spelen. Die kans lijkt bij Palace of Valencia een stuk groter dan bij United. Bij beide clubs zou Van de Beek samen komen te spelen met een landgenoot: op Selhurst Park staat Jaïro Riedewald al onder contract en Jasper Cillessen verdedigt het doel van Los Che.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.