Voetbal4u.com

Engeland ‘Donny van de Beek heel boos op Manchester United’

Donny van de Beek is zeer ontevreden bij Manchester United. De middenvelder komt weinig aan spelen toe en wil verhuurd worden. Volgens ebronnen bij Manchester Evening News is de Nederlander boos over hoe hij behandeld is door de Engelse topclub. Ook voelt hij zich in het ootje genomen, omdat hij zo weinig kansen krijgt bij The Red Devils. Duidelijkheid over zijn toekomst is er nog altijd evenmin.

Dat schrijft het Engelse medium donderdag op basis van kleedkamerbronnen. Volgens de Engelse krant is Van de Beek ‘overstuur’ van zijn huidige situatie bij Manchester United. Daar komt hij namelijk niet echt aan de bak, maar het liefst houdt manager Ralf Rangnick hem in de tweede seizoenshelft wel binnenboord, waardoor een transfer niet aan de orde lijkt.

Het is een publiek geheim dat Van de Beek zelf het liefst op huurbasis minuten maakt bij een andere club, ook om zo in beeld te blijven van bondscoach Louis van Gaal. Volgens de Manchester Evening News speelt er momenteel echter niets rond een vertrek van de oud-Ajacied, in wie Newcastle United en Borussia Dortmund eerder interesse hebben getoond. Momenteel zouden Valencia en Crystal Palace in de race zijn, maar daarover wordt in dit stuk niets genoemd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.