Voetbal4u.com

Spanje ‘Ousmane Dembele wil toch bij Barcelona blijven’

Ousmane Dembele zou nu toch weer bij FC Barcelona willen blijven. Dat geeft zijn zaakwaarnemer Moussa Sissoko aan in een gesprek met hoofdtrainer Xavi en directeur Jordi Cruijff. Dit weten de kranten El Mundo Deportivo en Diario Sport te melden.

De Catalaanse sportkranten spreken van een ‘radicale wending’. Dembélé wenste eerder alleen tegen een torenhoog salaris, van naar verluidt veertig miljoen euro per seizoen, te verlengen in Camp Nou. Barça besloot daarop de stekker uit de onderhandelingen te trekken en liet de Fransman weten dat hij nog deze maand moet vertrekken. Bovendien zou trainer Xavi geen beroep meer op hem doen.

Dembélé lijkt geschrokken van die ontwikkelingen, want zijn zaakwaarnemer meldde zich opnieuw bij de club. Sissoko zat om tafel met Xavi en Cruijff, die als adviseur van het bestuur optreedt. Technisch directeur Mateu Alemany kon vanwege corona niet aanwezig zijn. Barça kreeg te horen dat de buitenspeler het liefst wil blijven en de Catalanen zijn dan ook ‘voorzichtig optimistisch’ dat Dembélé zijn aflopende contract alsnog gaat verlengen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.