Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ajax legt 20 miljoen neer voor Porto-aanvaller Francisco Conceição’

Ajax heeft zich bij FC Porto gemeld voor de Portugese aanvaller Francisco Conceição. Naar verluidt hebben de Amsterdammer een bod van twintig miljoen euro voor hem neergelegd wat direct door Porto van tafel is geveegd. Dit weet het medium Record te melden.

Hij is de zoon van Sérgio Conceição, de trainer in het Estádio do Dragão en natuurlijk oud-international van het Portugese nationale team. Voorzitter Jorge Nuno Pinto da Costa van de topclub uit de Liga NOS zou Ajax echter onverrichter zake huiswaarts hebben gestuurd; hij wil de 19-jarige buitenspeler koste wat kost in Porto houden. De Amsterdammers hoeven het dus niet nog een keer te proberen…

Steven Bergwijn is, zoals bekend, de eerste optie om de voorhoede in de Johan Cruijff ArenA te versterken, maar Tottenham Hotspur eist 25 miljoen euro voor de Oranje-international en dat vindt men in onze hoofdstad wat duur. Overmars kijkt daarom naar alternatieven: naar verluidt bracht hij in de afgelopen dagen óók een aantal biedingen uit op Giovani (18 jaar oud) van Palmeiras. De Brazilianen toonden zich echter, net als FC Porto, weinig inschikkelijk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *