Voetbal4u.com

Eredivisie OFFICIEEL: Newcastle legt 50 miljoen neer voor Braziliaan

Newcastle United heeft uitgepakt op de transfermakt. Ze hebben namelijk de Braziliaan Bruno Guimaraes binnengehaald. Ze betalen Lyon een transfersom van zón vijftig miljoen euro.

Zijn teller stond op 25 Ligue 1-wedstrijden én drie interlands dit seizoen. In januari 2020 betaalde Lyon nog twintig miljoen voor hem aan Atlético Paranaense.

Voetbal International schrijft: “Newcastle United trok deze transferperiode ook al Kieran Trippier (Atlético Madrid) en Chris Wood (Burnley) aan. Met de komst van Bruno Guimarães spendeerden The Magpies in totaal al zo’n 87 miljoen euro. Het is de vraag of het genoeg is om degradatie te ontlopen voor de vermogende club.”

Met de vijftig miljoen voor Guimaraes is hij nu de duurste aankoop van de club ooit; hij stoot spits Joelinton (44 mijloen, van TSG Hoffenheim in 2019) van de troon. Lyon heeft bovendien een doorverkooppercentage op hem bedwongen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *