Voetbal4u.com

Eredivisie Henk Fraser na dit seizoen weg bij Sparta

Henk Fraser stopt na dit seizoen als trainer van Sparta. Dat heeft de trainer laten weten aan de clubleiding van de Rotterdammers.

Op de clubsite van Sparta bevestigt de oefenmeester dat hij na vier jaar de deur op Het Kasteel achter zich dicht zal trekken. Fraser had nog een doorlopend contract, maar besluit dus toch om te vertrekken. Na het huidige seizoen kan hij zich gaan voorbereiden op het WK met Oranje, dat in november en december van dit jaar gespeeld zal worden.

Fraser belooft dat hij het seizoen op een zo goed mogelijke manier af wil maken. “Dit seizoen gaat het moeizamer, maar ik heb samen met mijn staf de volledige motivatie om Sparta naar een goed einde van het seizoen te brengen. Daar doet mijn beslissing om aan het einde van het seizoen te vertrekken niets aan af.”

Gerard Nijkamp, technisch directeur van de Spangenaren, meldt dat Fraser gebruik kon maken van een speciale clausule. “Henk heeft uiteindelijk de knoop doorgehakt om gebruik te maken van een clausule om aan het eind van het seizoen te stoppen bij Sparta. Hij wil daarmee de club voldoende tijd geven om een nieuwe trainer aan te stellen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.