Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Noa Lang onderhandelt al met buitenlandse grootmacht’

De kans is groot dat Noa Lang bezig is aan zijn laatste maanden als speler van Club Brugge. De vleugelaanvaller zou namelijk al aan het onderhandelen zijn met een andere club. Italiaanse media meldden woensdag al dat Lang nog steeds in beeld is bij AC Milan en de Rossoneri blijken zelfs nog behoorlijk concreet te zijn.

Journalist Rudy Galetti weet immers dat Milan nog steeds contact houdt met de entourage van de 22-jarige met het oog op een overgang in de zomer. Die zou het Brugse transferrecord van 25 miljoen euro aan diggelen moeten gooien.

Het past allemaal in het plan van Milan om weer uit te groeien tot een Europese grootmacht door zich te richten op jonge en talentvolle spelers. Dit seizoen strijden ze al mee om de titel in de Serie A en in de zomer lijken ze van plan om nog eens stevig uit te halen op de transfermarkt. Naast Lang werkt Milan immers ook nu al aan de komst van Sven Botman en Renato Sanches voor de zomer. Ze zouden de komst van het duo van Lille zelfs al in de komende weken willen afronden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.