Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax gaat flink onderuit op de beurs na wanpraktijken Overmars

De koers van Ajax heeft een flinke klap gekregen op de beurs. Dit naar aanleiding van de praktijken van Marc Overmars. De technisch directeur stapte gisteren laat op nadat hij zich schuldig had gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag richting vrouwelijke medewerkers binnen de club.

Op het moment van publicatie kost een Ajax-aandeel 13,80 euro. Dat is nog altijd een stuk meer dan toen Overmars instapte bij de landskampioen: op dat moment betaalde de belegger 7,00 euro voor een aandeel. Onder Overmars behaalde het beursfonds van Ajax in mei 2019 met bijna 23 euro zijn absolute hoogtepunt, toen de club in de halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur speelde.

Overmars stond in totaal tien jaar aan het roer bij Ajax. De voormalig Oranje-international zegt zich ‘kapot te schamen’ voor zijn grensoverschrijdende gedrag. “Ik bied mijn excuses aan. Zeker voor iemand in mijn positie is dit gedrag niet goed te praten, dat zie ik inmiddels ook in. Maar te laat. Ik zie geen andere optie dan te stoppen bij Ajax”, zei Overmars als reactie op zijn exit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.