Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dickpics komen Marc Overmars héél duur te staan’

Marc Overmars heeft zich met zijn gedrag bij Ajax erg in de vingers gesneden. Zijn baan is hij al kwijt vanwege zijn grensoverschrijdende gedrag en ook een tekenbonus van 1,25 miljoen euro dreigt hij te moeten terugbetalen.

Dit weet het RTL Nieuws vandaag te melden. Bij het verlengen van zijn contract tot medio 2026 ontving Overmars dat bedrag als tekengeld. “Maar de kans is levensgroot dat zijn wangedrag hem meteen een bedrag met zes nullen kost”, schrijft de nieuwszender. Overmars verlengde met twee jaar, Ajax had daar veel geld voor over omdat veel buitenlandse clubs op zijn diensten aasde.

Overmars zei toen nog: “De samenwerking met mijn collega-directieleden is erg goed, net als met de mensen op de Toekomst met wie ik samenwerk op het gebied van scouting, jeugd, transfers en dergelijke. Ik heb het gevoel dat ik voorlopig nog niet klaar ben bij Ajax, dus ik ga hier graag nog door.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.