Voetbal4u.com

Engeland ‘Gareth Bale keert terug bij Tottenham Hotspur’

Gareth Bale gaat voor de derde maal in zijn loopbaan aan de slag bij Tottenham Hotspur. Zijn contract loopt deze zomer af bij Real Madrid en dus is hij vrij om te gaan. Ze kochten hem in 2013 voor maar liefst 100 miljoen euro van de Spurs.

Hij wist echter niet met de druk om te gaan en kreeg daarom volop kritiek in de Spaanse media op zijn vertoonde spel. De laatste jaren deden de trainers zelfs geen beroep meer op hem en belandde hij op de reservebank. Vorig seizoen vertrok hij op huurbasis naar Tottenham Hotspur, maar dat liep niet uit op een succes. Daarom keerde hij afgelopen zomer terug in Madrid om zijn laatste contractjaar uit te zitten.

Over een paar maanden is hij transfervrij en heeft hij naar verwachting volop mogelijkheden. Bale is volgens El Nacional echter niet van plan om het avontuur op te zoeken. De buitenspeler zou namelijk al een paar maanden geleden een akkoord hebben bereikt met zijn oude club, waar hij deze zomer terugkeert.

Vanwege zijn transfervrije status lijkt Tottenham Hotspur de gok met Bale te willen wagen. Hoewel de aanvaller ongetwijfeld een fiks bedrag aan tekengeld zal vragen, is dat slechts een beetje van de daadwerkelijke transfersom dat het normaal gesproken zou moeten neertellen om hem te contracteren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.