Voetbal4u.com

Razende José Mourinho: ‘Jullie hebben jezelf ondergescheten!’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

José Mourinho is razend op zijn spelers bij AS Roma. De oefenmeester haalde hard uit na het met 2-0 verloren duel tegen Internazionale. Hij betichtte zijn selectie tijdens een donderspeech in de kleedkamer ‘geen ballen te hebben’ en ‘zichzelf de eerste tien minuten te hebben ondergescheten’. Voor Mourinho was het een extra beladen wedstrijd, daar de Portugees voor het eerst in het Giuseppe Meazza terugkeerde sinds zijn vertrek als trainer in 2010.

“Ik wil weten”, tekent Corriere dello Sport op uit de mond van Mourinho, “waarom jullie jezelf face-to-face met Inter hebben ondergescheten in de eerste tien minuten!” De 59-jarige trainer trok zijn relaas vervolgens verder. “En tegen AC Milan (in de Serie A, 3-1 verlies, red.)? Waarom hebben jullie jezelf toen ondergescheten? Niemand uitgezonderd. Ik wil weten waarom jullie je al twee jaar klein hebben gehouden tegen de groten. Als wij ons klein gedragen, behandelen de scheidsrechters ons als klein.”

“Inter is een superteam”, vervolgde Mourinho. “Jullie hadden ze recht voor jullie neus, en in plaats van de motivatie te vinden deden jullie het in jullie broek! De grootste zwakte van een man is een gebrek aan ballen, een gebrek aan persoonlijkheid. Zijn jullie bang voor dit soort wedstrijden? Ga dan in de Serie C spelen, waar jullie nooit kampioensteams, grote stadions of de druk die bij topvoetbal hoort zullen treffen. Jullie zijn mensen zonder ballen. Het ergste wat een man kan overkomen!”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *