Voetbal4u.com

Champions League ‘Twee vraagtekens voor Ajax in aanloop naar CL-clash’

Midweeks speelt Ajax in de Champions League tegen Benfica. En voor trainer Erik ten Hag zijn er een aantal vraagtekens. Nicolas Tagliafico is geblesseerd en moest om die reden de wedstrijd tegen Willem II al aan zich voorbij laten gaan.

Voor de wedstrijd van aankomende woensdag staat er nog een vraagteken achter de naam van de Argentijnse linksback. Ten Hag weet dat het een strijd tegen de klok wordt om de verdediger fit te krijgen voor de eerste wedstrijd tegen Benfica. “Maar ik heb wel goede hoop dat het goed komt”, stelde Ten Hag na de wedstrijd tegen Willem II.

Doelpuntenmaker Jurriën Timber viel na zijn winnende treffer geblesseerd uit tegen Willem II. De verdediger moest zich laten vervangen door Perr Schuurs. Dat hoefde van Timber niet, maar Ten Hag vond het toch nodig. Komt aanstaande woensdag in gevaar? “Ik verwacht niet dat dat een probleem is”, stelde de trainer.

Waarom Timber dan nog steeds naar de kant moest? “‘Hij had zoveel last en klachten en wij hebben een hele goede Perr Schuurs op de bank, dus dan lijkt het mij een logische keuze”, zei Ten Hag. Benfica kwam dit weekend tegen Boavista niet verder dan een 2-2 gelijkspel. De Portugese topclub kende dus een slechte generale voor het eerste duel met Ajax. Mocht Timber in actie komen aanstaande woensdag, moet hij net als Edson Álvarez op zijn tellen passen. Het duo staat op scherp en is bij een volgende gele kaart geschorst.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.