Voetbal4u.com

Opsteker voor Ajax: ‘Tweetal op tijd fit voor CL-kraker’

Goed nieuws voor Ajax. Morgen spelen de Amsterdammers in de Champions League een uitwedstrijd tegen Benfica en Jurrien Timber en Nicolas Tagliafico zitten in de selectie.

Hoewel de zorgen omtrent Timber niet heel groot leken, was het toch even de vraag of hij niets had overgehouden aan zijn winnende doelpunt in de wedstrijd tegen Willem II (0-1). Hij moest direct na die treffer het veld verlaten, maar kan er in Portugal dus gewoon weer bij zijn. Dat geldt dus ook voor Tagliafico, die er in Tilburg helemaal niet bij was. Hij was niet helemaal fit, zo verklaarde Ten Hag voorafgaand aan dat duel.

Woensdagavond om 21.00 uur trapt Ajax in Lissabon voor de eerste ontmoeting in het achtste finale-tweeluik tegen Benfica. Waar de Amsterdammers de groepsfase van de Champions League met de maximale achttien punten uit zes wedstrijden afsloten, greep de tegenstander het ticket voor de knock-outfase pas in de laatste speelronde. Met Benfica treft Ajax de nummer drie van de Portugese competitie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *