Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ajax en Juventus in onderhandeling over toptransfer’

Ajax en Juventus zijn met elkaar onderhandelen over een toptransfer. Volgens journalist Giovanni Albanese wil ‘De Oude Dame’ zich namelijk gaan versterken met Ryan Gravenberch. Het huidige contract van Gravenberch loopt medio 2023 af.

Gesprekken over een nieuw contract zijn vruchteloos gebleven en Ajax ziet een transfervrij vertrek niet zitten, waardoor alle signalen momenteel wijzen op een zomertransfer. Juventus zou zijn naam inmiddels bovenaan het wensenlijstje hebben gezet.

Juventus heeft een goede zakelijke relatie met Ajax. In 2019 maakte Matthijs de Ligt de overstap naar de Italiaanse topclub, dat deed deze winter Mohamed Ihattaren verhuurde aan de Amsterdammers. Bovendien zou Ajax een oogje hebben op Koni De Winter.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.