Voetbal4u.com

Spanje ‘Lionel Messi staat voor sensationale terugkeer bij Barcelona’

Lionel Messi staat voor een terugkeer bij FC Barcelona. Deze conclusie trekt Diego Sinagra. Hij is de zoon van de overleden Diego Maradona.

In gesprek met SPORT doet Sinagra een verrassende voorspelling: “Ik weet zeker dat Messi terugkeert naar Barça. Misschien deze zomer al”, aldus de landgenoot van de PSG-aanvaller. “Ik heb niet de indruk dat hij daar gelukkig is. Natuurlijk is hij een barbaarse voetballer die zijn kwaliteiten overal kan tonen, maar zonder enige twijfel is Barcelona zijn club.”

De zoon van Maradona is Messi eeuwig dankbaar. “Hij heeft een last van onze schouders gehaald. Je moet je eens inbeelden dat we met Higuaín, Di María, Messi en Mascherano niets zouden winnen. Een geweldige generatie zonder succes…”, vervolgt Sinagra, die wel van mening is dat diens vader de beste voetballer aller tijden was.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.