Voetbal4u.com

Engeland Leeds United ontslaat manager Marcelo Bielsa

Leeds United heeft trainer Marcelo Bielsa ontslagen. Ze zouden in Jesse Marsch al een opvolger voor hem in het vizier hebben. Hier maakt journalist Fabrizio Romano melding van. Leeds verloor zaterdagmiddag met 0-4 van Tottenham Hotspur en de club heeft na die prestatie besloten in te grijpen.

Leeds stond tegen Spurs bij rust al met 0-3 achter en werd door de supporters getrakteerd op een fluitconcert. Het werd meteen de laatste wedstrijd van Bielsa als coach van Leeds, de club die hij eerder van het Championship naar de Premier League wist te loodsen.

De nieuwe trainer is al zo goed als zeker, weet Fabrizio Romano te melden. Marsch zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de Premier League ploeg. De Amerikaan, in het verleden onder meer werkzaam voor Red Bull Salzburg en RB Leipzig, wordt mogelijk zondag al gepresenteerd. Hij was tot 5 december 2021 nog de trainer van Leipzig.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.