Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Kylian Mbappe bereikt persoonlijk akkoord met Real Madrid’

Kylian Mbappe lijkt na de zomer voor Real Madrid te spelen. Hij heeft namelijk een mondeling akkoord bereikt met de Spaanse grootmacht. Dit weet het medium AS te melden.

Mbappé zou aan voorzitter Florentino Perez zijn woord hebben gegeven dat hij vanaf komend seizoen het shirt van De Koninklijke te dragen. Vanaf 1 januari mag de aanvaller transfervrij onderhandelen over een transfervrije overstap naar een andere club, omdat aan het einde van dit seizoen zijn contract afloopt.

Daarmee grijpt PSG ondanks een mega-aanbieding naast een langer verblijf van de aanvaller. Mbappé heeft van de club naar verluidt een aanbod ter waarde van tweehonderd miljoen euro gekregen. In twee jaar tijd zou hij honderd miljoen euro aan salaris gaan verdienen, terwijl hij ook nog eens een tekenbonus van honderd miljoen euro zou ontvangen.

Mbappé is dit seizoen uitstekend op dreef. In 24 Ligue 1-wedstrijden was hij goed voor veertien treffers en tien assists. In zeven Champions League-duels staat de teller op vijf goals en zes assists.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.