Voetbal4u.com

Spanje ‘Barcelona komt met groot Lionel Messi-eerbetoon’

FC Barcelona is achter de schermen bezig om clubicoon Lionel Messi in het zonnetje te zetten. Afgelopen zomer verruilde hij de club na 22 jaar om voor de Franse grootmacht Paris Saint-Germain te gaan spelen.

De Argentijn had weliswaar een akkoord met de clubleiding over een nieuw contract, maar door de financiële beperkingen bleek het niet mogelijk om hem te behouden. Daarop koos de steraanvaller voor het Franse Paris Saint-Germain als nieuwe werkgever.

Barcelona betreurt de manier waarop Messi afscheid nam in Barcelona. De clubofficials willen die schade voor zover mogelijk repareren door een prachtig eerbetoon te creëren. SPORT komt niet met details, maar volgens de Spaanse krant zou de onthulling in 2024 moeten plaatsvinden in het teken van het 125-jarig bestaan van de club.

Met het eerbetoon hoopt Barcelona de relatie met Messi weer aan te halen. De steraanvaller heeft de club formeel nooit iets kwalijk genomen, maar volgens ingewijden was hij wel degelijk teleurgesteld in de leiding.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.