Voetbal4u.com

‘ADO Den Haag gaat oud-speler van Real Madrid halen’

ADO Den Haag wil zich op korte termijn gaan versterken met een voormalig speler van Real Madrid. Als het papierwerk in orde willen ze rechtsback Guillem Rodríguez presenteren.

Dat meldt Omroep West. In afwachting van de transfer trainde Rodríguez donderdag al mee bij ADO. De Spanjaard staat op dit moment onder contract bij Moghreb Athletic Tétouan, dat uitkomt op het tweede niveau in Marokko. Als ADO zich direct wil versterken met Rodríguez, dan moet de Spanjaard zijn contract ontbinden bij zijn huidige club. De transferwindow is op dit moment namelijk gesloten.

Voordat Rodríguez naar Marokko vertrok, kwam hij uit voor het tweede elftal van Real Madrid. Daarvoor speelde de verdediger ook in de jeugd van UA Horta en Girona FC. Het is niet bekend voor hoelang Rodríguez een contract kan tekenen bij ADO.

 

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *