Voetbal4u.com

‘Brian Brobbey weer terug in de selectie van Ajax’

Goed nieuws voor Ajax. Brian Brobbey is namelijk weer teruggekeerd vanuit de ziekenboeg. Hij zal dan morgen ook op de reservebank zitten als de Amsterdammers het opnemen tegen Cambuur.

In de topper tegen PSV raakte Brobbey geblesseerd na een stevig duel met Armando Obispo. De geboren Amsterdammer wist Ajax hinkend wel nog aan een goal te helpen in het Philips Stadion, maar moest zich daarna laten vervangen. De afgelopen tijd heeft Brobbey gewerkt aan zijn herstel en inmiddels is hij weer fit.

Vorige week keerde de jeugdinternational terug op het trainingsveld bij Ajax, vrijdag zal Brobbey weer bij de selectie zitten voor het duel met Cambuur. Of hij dan direct weer in de basis start is nog maar zeer de vraag: Sébastien Haller is al een tijdje terug van de Afrika Cup en de Ivoriaan verkeert de laatste weken in goede vorm.

Ajax huurt Brobbey dit seizoen van RB Leipzig. Toenmalig directeur voetbalzaken Marc Overmars sloot een definitieve terugkeer van de aanvalsleider eerder dit jaar niet uit. Overmars is echter vertrokken bij Ajax wegens grensoverschrijdend gedrag.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *