Voetbal4u.com

Italië ‘Overstap naar Juventus lonkt voor Hakim Ziyech’

Hakim Ziyech staat op het lijstje van de Italianse grootmacht Juventus. Hier maakt het medium La Gazzetta Dello Sport melding van. Hij is niet de eerste op de lijst. AS Roma-speler Nicolo Zaniolo geniet de voorkeur boven de oud-Ajacied.

Dat lijkt echter bij een wens te blijven: AS Roma wil vijftig miljoen euro vangen voor de Italiaanse aanvallende middenvelder. Juventus weigert dat (voorlopig) te betalen en heeft Ziyech daarom alvast op de shortlist gezet.

Het is niet voor het eerst dat Ziyech in verband gebracht wordt met een vertrek bij Chelsea. Eerder werd er gesproken over een (huur)transfer naar FC Barcelona, dat voor Ferran Torres (Manchester City) koos. Een transfer naar Borussia Dortmund kwam ook niet van de grond, waardoor Ziyech gewoon in Londen bleef. De aanvallende middenvelder kwam tot nu toe 29 keer in actie voor zijn club, met zeven doelpunten en vijf assists als gevolg.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.