Voetbal4u.com

Jupiler League Koeman haalt uit naar Noa Lang: ‘Is nog maar een kleine jongen’

Erwin Koeman ergert zich mateloos aan het gedrag van Noa Lang. In een gesprek met de Belgische pers houdt de voormalige trainer zich dan ook niet in.

Lang reageerde afgelopen weekend kwaad op een wissel, waardoor de 0-5 zege van Club Brugge op RFC Seraing toch nog een negatieve lading kreeg. Koeman heeft er schoon genoeg van. “Die jongen is nog een klein kind”, foetert hij in gesprek met de Krant Van West-Vlaanderen.

Club-trainer Alfred Schreuder noemde het gedrag van Lang ‘zonde’. Koeman: “Alfred zal hem achteraf ongetwijfeld uitgelegd hebben waarom dat kinderlijke gedrag een keer moet ophouden. Want dit kan natuurlijk niet blijven duren, zoniet zal het met die Lang de verkeerde kant opgaan.”

Schreuder staat al onder genoeg druk, vindt Koeman. “Je mag tegenwoordig bijna geen wedstrijd meer verliezen of je krijgt problemen. Zeker op moeilijke momenten staat er constant een camera op je gericht en als je dan eens een rare beweging maakt, is het: hij kan niet met de druk omgaan, hij weet het niet meer of hij ziet het niet meer zitten. Iedereen bemoeit er zich mee en er wordt zo snel geoordeeld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.