Voetbal4u.com

Engeland ‘Newcastoe United bereidt bod voor op Neymar’

Newcastle United beschikt sinds een aantal maanden over een steenrijke eigenaar en de verwachting dan ook dat ze deze zomer zwaar zullen gaan uitpakken op de transfermarkt. En volgens het medium Diario Sport willen ze uitpakken met de komst van de Braziliaanse superster Neymar.

Newcastle wil dan ook profiteren van de complexe situatie en bereidt zelfs al een bod voor. Dat zou direct een megaklapper worden, want naar verluidt moet hij tweehonderd miljoen euro kosten. Daarnaast strijkt de buitenspeler een weeksalaris op van vijfhonderdduizend euro. PSG nam Neymar in 2017 voor 222 miljoen euro over van FC Barcelona.

Dat betekent dat de club een licht verlies maakt, maar gezien de leeftijd (30) zal dat niet als een ramp worden ervaren. Newcastle haalde deze winter al spelers als Dan Burn, Matt Targett, Bruno Guimaraes, Chris Wood en Kieran Trippier naar Engeland, maar zal komende zomer in een categorie hoger willen winkelen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *