Voetbal4u.com

Engeland ‘Dat wil Cristiano Ronaldo gewoon niet accepteren’

Cristiano Ronaldo kwam deze zomer als grote aankoop binnen bij Manchester United maar hij krijgt de ploeg nog niet tot het structureel winnen. Voormalig speler Gary Neville vraagt zich dan ook of de Portugese superster volgend seizoen nog speelt op Old Trafford.

Bij Sky Sports zegt hij: “Ik weet niet zeker of hij blijft, dat zal ook afhangen van de manager die voor de groep komt te staan en welk project ze aan willen gaan met hem.” Volgens Neville is Ronaldo niet meer geschikt voor elk type voetbal: “Als ze met het idee spelen om een jong, competitief en druk zettend team op de been te brengen, zal Ronaldo moeten accepteren dat hij niet elke week zal spelen. Maar ik denk dat hij dat niet wil accepteren.”

Wim Kieft schreef onlangs in zijn column in De Telegraaf: “Ronaldo en Messi zijn samen de beste voetballers van deze eeuw. Vrijwel alle hoofdprijzen, alle gouden ballen en individuele Champions League-awards hebben ze samen verdeeld. Hun palmares is enorm. Alleen moet je na zoveel jaren gewoon constateren dat het beste er wel af is.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.