Voetbal4u.com

Spanje ‘Deuren voor Lionel Messi staan altijd open hier’

Afgelopen zomer verruilde Lionel Messi Barcelona voor Paris Saint-Germain. Maar een groot succes is het niet te noemen. Volgens Barca-trainer Xavi Hernandez zullen de deuren bij de Catalanen altijd voor hem open staan.

Dani Alves sprak deze week nog de hoop uit voor een hereniging. “Messi heeft het verdiend dat de deuren bij Barcelona altijd voor hem openstaan”, aldus de oud-middenvelder. “Wat hij ons heeft gegeven is van onschatbare waarde en zolang ik hier de coach ben, is hij altijd welkom om naar de training te komen kijken of met ons te praten.”

“Hij is de beste speler uit de geschiedenis en verdient een groot eerbetoon van de club. Maar momenteel heeft hij een contract bij PSG, ik geloof dat hij voor twee jaar heeft getekend. Dus hier kan ik mij verder niet over uitlaten”, besluit Xavi, die er vooral zat om te praten over de aanstaande clash met rivaal Real Madrid.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.