Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge wil 30 miljoen euro voor Noa Lang’

Ondanks dat hij geen basisplaats heeft wil Club Brugge toch 30 miljoen euro vangen voor Noa Lang. Dit weet het medium Het Laatste Nieuws te melden.

Ondanks de mindere vorm van Lang heeft AC Milan volgens La Gazzetta dello Sport twintig miljoen euro over voor de vleugelaanvaller. Technisch directeur Paolo Maldini van I Rossoneri zou ook nog enkele bonussen in de deal willen opnemen.

Club Brugge is echter niet tevreden met twintig miljoen euro en hoopt dertig miljoen te ontvangen voor Lang. Dat bedrag ontving de Belgische club afgelopen zomer ook voor Odilon Kossounou, die naar Bayer Leverkusen vertrok. Stiekem hoopt Club Brugge dat Lang nog meer op gaat leveren. Lang staat nog tot medio 2025 onder contract in België, maar hij wil na dit seizoen vertrekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.