Voetbal4u.com

Eredivisie ‘David Neres en Lassina Traoré hebben clubs voor het uitkiezen’

David Neres en Lassina Traoré mogen vanwege de oorlog in Oekraine uitkijken naar een nieuwe club en de aanvaller lijken de clubs voor het uitkiezen te hebben. Dit weet het medium The Sun te melden.

Neres heeft aan opties geen gebrek. West Ham United is een van de meest spraakmakende opties, maar volgens de Britse tabloidkrant gaat de voorkeur met het oog op speeltijd waarschijnlijk uit naar een andere club. Daarbij worden Olympique Lyon, Olympique Marseille, Real Sociedad en het Braziliaanse Corinthians als opties gezien.

Neres verruilde Ajax afgelopen winter voor Shakhtar Donetsk. Nog voor de eerste officiële wedstrijd verliet de Braziliaanse aanvaller Oekraïne alweer. De Russen vielen het land binnen, waardoor Neres eieren voor zijn geld koos met het oog op zijn eigen veiligheid. Dankzij een speciale regel mag hij tijdelijk vertrekken.

Traoré, die al eerder Ajax verliet, kan Shakhtar desgewenst eveneens inruilen voor een andere club. West Ham United is ook in hem geïnteresseerd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *