Voetbal4u.com

Engeland ‘Marcus Rashford moet z’n f***ing hoofd uit zijn kont halen’

Wayne Rooney hoopt dat Marcus Rashford niet zal gaan vertrekken bij Manchester United. Hij hoopt dat de 24-jarige aanvaller zijn record uit de boeken gaat schieten. Hij is naar verluidt niet gelukkig bij Manchester United.

Het aantal speelminuten van de buitenspeler blijft onder Ralf Rangnick beperkt, waardoor hij komende zomer mogelijk zijn grote liefde verlaat. Rooney maant Rashford tot een langer verblijf. “Wat ik hoop is dat Rashford zijn f***ing hoofd uit zijn kont haalt en dat record gaat breken”, zegt hij grof in gesprek met The Sun.

Rooney staat met 253 doelpunten eerste op de lijst, terwijl Rashford tot dusver 93 keer trefzeker was voor Manchester United. “Om het record in handen te krijgen is natuurlijk is f***ing geweldig. Rashford is een kind van de club.”

Het contract van Rashford bij Manchester United loopt nog door tot medio 2023. Arsenal zou in hem een opvolger van Alexandre Lacazette zien.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.