Voetbal4u.com

Spanje ‘Robert Lewandowski bereikt akkoord met FC Barcelona’

Robert Lewandowski en FC Barcelona zouden een akkoord hebben bereikt. Hier maakt het medium Sport Italia melding van. Barcelona is al geruime tijd op zoek naar een goalgetter voor de komende jaren.

Erling Braut Haaland was de absolute topkandidaat, maar de Noorse spits van Borussia Dortmund lijkt financieel onhaalbaar. Om die reden zou de La Liga-gigant nu opteren voor de goedkopere Lewandowski.

In Barcelona denkt men Lewandowski voor vijftig tot zes miljoen euro binnen te kunnen halen. Dat is te danken aan diens in 2023 aflopende verbintenis. Daarnaast zou de Pool graag een volgende stap willen maken en dat zou ook wel blijken uit de berichtgeving over een akkoord met de Catalanen.

Op bestuurlijk niveau moet Barcelona het nog wel eens worden. Dat kan nog een probleem worden gezien de financiële positie van de club. Om die reden wil president Joan Laporta graag meerdere spitsen slijten, met Luuk de Jong (gehuurd) en Memphis Depay als mogelijke slachtoffers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.