Voetbal4u.com

‘Barcelona wil 50 miljoen betalen voor Braziliaanse vleugelflitser’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

FC Barcelona wil de Braziliaanse vleugelaanvaller Raphinha deze zomer overnemen van Leeds United. Naar verluidt hebben ze en bod op hem gedaan van maar liefst 50 miljoen euro. Dit weet het medium Diario Sport te melden.

Leeds United heeft in het contract van Raphinha een gelimiteerde afkoopsom van 75 miljoen euro op laten nemen en hoeft de aanvaller niet voor minder te laten gaan. Mochten The Whites onverhoopt degraderen uit de Premier League, dan hoeft de aanvaller slechts 25 miljoen euro te kosten.

Eerder liet Barcelona-voorzitter Joan Laporta al in een interview met RAC-1 weten de aanvaller van Leeds een buitengewoon interessante spelers te vinden. “Hij is een geweldige speler. Deco is zijn zaakwaarnemer en we hebben een erg goede band met hem. Hij informeert ons over bepaalde spelers, zodat we geen fouten maken. In sommige gevallen heeft ons dat al behoorlijk geholpen.” Een andere potentiele kandidaat om de selectie komend seizoen te versterken is Ajax-aanvaller Antony. De Brazilliaan staat in de belangstelling van meerdere topclubs. Mocht Barcelona Antony daadwerkelijk willen halen dan moet het diep in de buidel tasten gezien het contract van de aanvaller nog doorloopt tot medio 2025.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *