Voetbal4u.com

Eredivisie Eljero Elia vertrekt bij ADO Den Haag

ADO Den Haag en aanvaller Eljero Elia gaat aan het einde van het seizoen uit elkaar. Hij heeft te horen gekregen dat zijn aflopende contract niet zal worden verlangd. Ricardo Kishna zit nog in de wachtkamer in afwachting van een beslissing.

ADO stuurde liefst acht spelers het bericht dat de aflopende contracten niet worden verlengd. Het gaat om Elia, Kishna, Jamal Amofa, Gregor Breinburg, Jonathan Mulder, Benjamin Reemst, Youri Schoonderwaldt en Cain Seedorf. Voor Kishna, Breinburg en Reemst zit er mogelijk toch een langere samenwerking in. Zij worden binnenkort uitgenodigd voor een gesprek, om te kijken of er toch nog toekomst is voor hen bij de club.

Betaald voetbalclubs zijn verplicht voor 1 april aflopende contract formeel op te zeggen. Als ze dat eenmaal gedaan hebben, bestaat de mogelijkheid nog altijd om spelers langer te binden. Zo wordt de overeenkomst met Michael Mulder verlengd, Hugo Wentges is dichtbij een akkoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.