Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord opnieuw om de tafel over Reiss Nelson’

Feyenoord overweegt een poging te wagen om Reiss Nelson ook volgend seizoen voor de club te behouden. Daarvoor moeten ze om de tafel met zijn werkgever Arsenal. Dit weet het medium 1908.nl te melden.

Hoewel de buitenspeler nog geen enkel doelpunt maakte in de Eredivisie, maakt hij in de laatste weken wel een prima indruk. Feyenoord overweegt nu om Nelson nog langer in De Kuip te houden.

Hoe de nummer drie van de Eredivisie daarvoor wil zorgen, is nog niet duidelijk. Nelson heeft bij Arsenal nog een contract tot medio 2023. Feyenoord zal dus in ieder geval om de tafel moeten met The Gunners als het de Engelsman wil behouden.

Nelson komt uit de jeugdopleiding van Arsenal, maar wist in Noord-Londen nooit een vaste kracht te worden. Eerder werd de jeugdinternational al verhuurd aan TSG Hoffenheim, nu stalt Arsenal hem tijdelijk bij Feyenoord. De nummer vier van de Premier League heeft met Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Nicolas Pépé en gelegenheidsbuitenspeler Emile Smith Rowe al genoeg opties op de flanken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.