Voetbal4u.com

Engeland Superster gaat nieuw contract tekenen bij Manchester United

Bruno Fernandes zal binnenkort een nieuw contract gaan tekenen bij Manchester United. Dit weet de Italiaanse journalist Fabrizio Romano te melden. Hij zal zijn verbintenis gaan verlengen tot medio 2027.

De Portugees kwam in januari 2020 over van Sporting Lissabon. United betaalde 55 miljoen euro voor de 27-jarige Fernandes, al bedongen de Portugezen nog enkele variabelen in het contract waardoor de transfersom op kon lopen tot maximaal tachtig miljoen euro. De komst van de middenvelder bleek een schot in de roos te zijn voor de Premier League-club. Fernandes groeide in de afgelopen jaren uit tot een spelbepalende speler bij de Mancunians.

De Portugees internationaal kwalificeerde zich afgelopen week met Portugal voor het WK in Qatar. In de wedstrijd tegen Noord-Macedonië was Fernandes de absolute ster van de avond. De middenvelder nam beide doelpunten voor zijn rekening in het met 2-0 gewonnen duel. Voor de Portugese superster ligt er bij United een contract klaar tot juni 2027. Naar verwachting zal Fernandes binnen enkele dagen zijn handtekening zetten onder het nieuwe contract.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.